Страхотни безплатни приложения за Android

Сподели с приятели:

Страхотни безплатни приложения за Android, които трябва да има на всеки Android смартфони или таблет. Всички приложения, изброени в тази статия са най-добрите безплатни приложения за Android според Pomagai.com . Също така може и да разгледате български монилни приложения ТУК.

1. Google Drive

безплатни приложения за Android

С Google Drive, можете да съхранявате всичките си файлове на едно място, така че да можете да имате достъп до тях от всяко място и да ги споделяте с други хора. Потребителите на Android могат да създават и редактират документи в Google с поддръжка на таблици, документи, анкети, коментари и форматиран текст. Също така, Ви предлага да създавате и редактирате Google таблици с форматиране на текст.

google-play-badge

2. CamScanner

безплатни приложения за Android

Ако искате да сканирате документи и да ги изпратите като дигитални прикачени файлове, изтеглете CamScanner. Това е страхотно приложение за сканиране на документи и споделяне. Използвайте камерата на телефона, за да сканирате всички документи на хартия, като касови бележки, бележки, фактури, визитки, сертификати и др. Предлага множество фини опции за настройка, като изрязване, графики и други.

google-play-badge


3. My Tracks

безплатни приложения за Android

Проект с отворен код, активно разработен от Google. Използвайте това приложение, за да усъвършенствате тялото си и да наблюдавате ежедневната си дейност. Записа вашия път, скорост, разстояние, и надморската височина, докато вървите, тичате, карате мотор или правите нещо друго на открито. Той използва вашия GPS за записване на пътя и скоростта и прави статистиката. Също така, това приложение има Zephyr HxM Bluetooth пулсомер, Polar WearLink Bluetooth пулсомер, ANT + сърдечната честота и скорост на разстояние.

Можете да споделяте всичко това в Google Drive.

google-play-badge


4. Mениджър на разходите

безплатни приложения за Android

Управлявайте вашия финансов поток, сметки, кредитни карти, e-портмоне или карта- подарък. Интерактивни графични диаграми на Вашите разходи и приходи.Гласово разпознаване! Записване на Вашите разходи без писане. Спестява Ви време: над 100 разпределени в категории и подкатегории (Храна, Здраве, Транспорт и т.н.). Мнногобройни сметки.  Многобройни валути. Автоматични онлайн валутни курсове. Пътувайте в чужбина и управлявайте всичките разходи във Вашата валута!

google-play-badge

5. AirDroid

безплатни приложения за Android

AirDroid е най-доброто безплатно приложение, което всеки собственик на Android трябва да инсталира. Това приложение осигурява безжичн0 управлението на вашия Android телефон или таблет от всеки браузър за Windows / Mac / Linux компютър или друго устройств0. Това приложение има някои сериозни функционалности за контрол на вашия Android телефон от вашия компютър с помощта на Wi-Fi мрежа. Поради всичко това е едно от нашите безплатни приложения за Android.

google-play-badge

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *