Oптимизация на компютри, софтуери които може да използвате

Сподели с приятели:

Oптимизация на компютри. Вашият Windows работи малко бавно? Да не си въобразявете: с течение на времето в твърдите дискове се натрупват всякави видове неща, които забавят темпото на работа. Има софтуери за оптимизация, които могат да отстранят много от тези файлове. Ако компютърът се опитва да отговори на изискванията към системата за вашата операционна система или приложения, които изискват повече RAM памет или добавянето на SSD хард дискове няма как да отстраните това забавяне, но ако забавянето е софтуерно свързано, то наистина тези програми ще Ви помогнат да отстраните забавянето и вашият компютър ще работи по добре.
 

1. System Mechanic

Оптимизация на компютри

Насладете се на едin по-чист, по-бърз компютър, благодарение на Iolo System Mechanic – един от списъкът с

Най-добрият безплатен софтуер за Oптимизация на компютри.

Iolo System Mechanic премахва ненужни файлове и нежелани приложения, блокира автоматични настройки, прочиства RAM паметта и изтрива историята от кеша на браузъра. Това не само ще освободи ключови системни ресурси, но също така премахва следите от сърфирането, за да защити личните ви данни.

Този инструмент за оптимизация наистина прави чудеса; всеки път, когато сме тествали System Mechanic ние открихме значително подобрение на скоростта, особено при стартиране. Безплатната версия е отлична, но платената версия е добре и си струва като се има предвид, че на някой хора се налага да го използват редовно. Включва също инструмент за възстановяване на файлове, и за US $ 40 (около 70 лева), което Ви дава право да го използвате на много компютри или по точно колкото искате. Няма крайна бройка. Истинско подобрение ще усетите след пускането на System Mechanic и това ще стане Вашият любим инструмент за оптимизация. Но ако не искате да плащате така или иначе има безплатна версия която също работи чудесно и също може да ви помогне много за Опримизация на компютри.

free-download

 


2. IObit Advanced SystemCare

Oптимизация на компютри

Почистване и поддръжка на вашият компютър, вариант идеален за начинаещите потребители.

IObit Advanced SystemCare се предлага в две форми: безплатна версия, която покрива основно почистване на компютъра, и Pro версия, която добавя повишаване на интернет скороста в реално време, оптимизация, защита на личния живот, дълбоко почистване на системния регистър и 24/7 техническа поддръжка. Струва US $ 20 (около 35 лева) за една година, и лиценза обхваща три персонални компютъра.

Независимо кое издание решите да използвте, интерфейсът на IObit Advanced SystemCare е добре проектиран, лесен за използване и е малко вероятно да се объркате дори и да сте най-новият потребител, който иска да направи Oптимизация на компютри.

Както повечето софтуери за оптимизация, този почиства файлове и папки, които не ви трябват,  системния регистър на Windows и поправя грешки на твърдия ви диск – всичко чрез просто таблото за управление. Точно поради тези си качества и този софтуер влиза в напият лист с безплатен софтуер за Оптимизация на компютри.

free-download

3. PC Decrapifier

Oптимизация на компютри

PC Decrapifier е инструмент за Оптимизация на компютри, който е особено полезен за чисто нови компютри.

Анализира вашата система, показва ви приложенията, които сметне за необходимо да се премахнат – основани не само на становища, но и на други потребители дали обратна връзка на разработчиците на софтуера – и след това премахва тези, които сте избрали. Толкова е фокусиран върху почистването на компютърът ви че дори не се инсталира просто теглите и ползвате.

free-download
loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *