Новата Nokia 3310 – завръщането !!!

Сподели с приятели:

Nokia 3310
Слуховете са верни – на Nokia 3310 се завърна и дори има играта змия. Актуализираната версия, известна със своите привидно неразрушими качества, беше представена по време на Световния мобилен конгрес в Барселона днес.

Прогнозирането на устройството, което дори не разполага с 3G, е новина номер едно от по-рано тази година. Обновената 3310 се произвежда от HMD Global, която лицензира марката Nokia миналата година. HMD е изпълнен с ключови хора бивш служители на Nokia, и телефонът изглежда не е загубил нищо от чара си и предишната си самоличност от 17-годишния оригинал.
Nokia 3310 успя да удари силно чувство на носталгия във всички нас. И така, какво точно представява новата Nokia 3310 ? Добър въпрос нали?

Nokia 3310 характеристики

Първо, това не е смартфон. И да, не работи с Android, но пак е неустоим особено за хората които са ползвали старата Nokia 3310! Новата Nokia 3310 предлага подобен дизайн на оригинала, въпреки че е без някои доста решаващи подобрения. Първо, дисплея е обновен до 2.4-инчов QVGA цветен дисплей, нещо, което оригиналния 3310 не предлага. Също има нов софтуер Nokia Series 30 +, добавена 2MP камера, а дори и слот за SD карта.

3666
Второ, новият дизайн идва в множество цветове и предлага напълно обновена версия на класическата игра “Змия”. Nokia също така казва, че телефонът има батерия, която може да издържи един месец в режим на готовност и че телефонът разполага с класическата мелодия на звънене на Nokia. И това е за него. Ако имате нужда от втори резервен телефон, защо не? Тя също може да бъде удобена за тези, които – по някаква причина – все още предпочитат да не преминават към смартфон.

Споделете с нас в коментарите какво мислите Вие за новара Nokia 3310

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *