Топ 5 дрона които са под 150 лева

Сподели с приятели:

Индустрията за дронове се развива изключително бързо. Нови дронове с ниски цени и нови функции излизат на пазара всеки ден. В днешно време е лесно да се намери и закупи евтин дрон, така че днес ние ще говорим за топ безпилотни самолети, които могат да бъдат закупени за по-малко от 150 лева.

От играчки до професионални дронове, скоро всички ще притежаваме тази нова полезна и забавна технология. За да ви помогнем да решите кой е най-добрият евтин дрон за вашите нужди и бюджет, ние ви предоставяме списък на топ 5 дрона под 150 лева, които можете да купите онлайн.
Важно: Линковете, които сме сложили са на най-добрите цени за тези дронове. Също така са на продавачи в ebay.com, които са с добър и позитивен рейтинг от много хора. Според нас може да се разчита на тях и да си купите дроновете от тези продавачи.

1. SYMA X5C1

дрон

Syma X5C1 е подобрена версия на X5C и е най-големият успех от компанията SYMA. Готов да лети още от кутията, силно препоръчван евтин дрон и един от най-купуваните на пазара за момента. Неговите 7x20mm четири мотора му дават достатъчно енергия за транспортиране на малки леки предмети. Камерата е 2-мегапикселова и е лесна за премахване, което увеличава времето на летена от 6 до 8 минути. Това се дължи на батерията която е 3.7V 500mAh. Перфектен за полети и на открити и на загрити пространства. Този дрон е добър за всички вас, които търсите достъпен, но и качествен дрон. Това е може би най-евтиният дрон с камера. В момента цената му в Ebay.com е само 67 лева.

2. MJX X400

дрон

MJX X400 има една голямата особеност и тя се нарича FPV (First Person View) или преведено – предаване в реално време. Това става с помощта на WiFi FPV камера C4005 0.3 мегапиксела, която се свързва към вашия IOS или Android смартфон посредством приложение. Изтегляте и Активирате приложението, за да видите директно на телефона си, което се записва на X400. За безпилотен самолет на тази цена е невероятна функция. Благодарение на мощната си 3.7V 750 mAh батерия можете да направите 8 минути полетно време дори и ако записвате с FPV. Някои хора ще попит дали може да се използва за записване на сватби и други събития, Отговорът е прост – НЕ. MJX X400 е чудесна играчка за тази цена, но за запис на сватби и т.н. имате нужда от нещо по-професионално. В момента цената му в Ebay.com е само 140 лева.


3. SYMA X8C

дрон

Syma е марка известна на всички нас, техните предишни успешни продукти са изградили доверие в хората. Един от най-новите продукти е X8C. Той е малко по-тежък дрон, 601 грама с батерията и камерата. За да издържи това тегло, X8C има големи витла и използва голям 2S 2000mAh батерия за захранване на своите мотори. Всичко това му дава 12 минути продължителност на полет и на разстояние до 200 метра. Както се очаква от един дрон с този размер е много стабилнен и устойчив на вятър. Снабден с 2MP камера с ниска производителност, но лети по-добре без нея. В заключение, Syma X8C определено е един от най-добрите евтини дронове с камерата. В момента цената му в Ebay.com е 190 лева.

4. JXD 509V

дрон

JXD 509V! Снабден с много функции, повече от всеки друг дрон на същата цена. Такива компоненти включват: One-Key Return – или преведено на нормален език значи, че само с едно натискане на определено копче дронът ще се върне при вас,Надморска височина – което значи, че дронът поддържа височина от само себе си, позволявайки пилотът да се съсредоточи върху видеото, има и Headless Mode – по-лесно ориентиране. Освен това, той има  VGA камера модул, с добро качество на изображението, но не и 2MP камера включена в пакета. Камерата може да се накланя до 30º ъгъл, което позволява различни гледни точки. Има максимален контрол на разстояние от 80 м, което е единственото негативно нещо. Батерията е 3.7V 600mAh и това ви дава до 10 минути полетно време. Ако искате добър дрон с полезни функции, това е! В момента цената му в Ebay.com е 110 лева.


5. JJRC H31 – е Водоустойчив дрон !

дрон

JJRC H31, е най-евтиният. H31 е прост безпилотен самолет, не разполага с много функции, но това е страхотен дрон за начинаещи с дистанционното управление, лети на повече от 150 метра. Той е един от най-продаваните дронове в момента, поради високата си стабилност и летящите изпълнения, които може да правите с него. Ако някой ви пита въпроси като “Какъв да е първия дрон, който да си купя?” – това е изборът за който ние можем да ви посъветваме. В момента цената му в Ebay.com е 110 лева.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *