Представяме ви услугата Medal Wallet – събиране и използване на медали

Сподели с приятели:

Какво е Medal Wallet ?

Medal Wallet представлява услугата за крайни клиенти на платформа Medal – коалиционна програма за лоялност от ново поколение. Платформата е разработка на иновативната българска стартираща компания TIDIT.

С активацията на Medal Wallet вие имате възможност да събирате и използвате виртуални единици наречени медали, докато пазарувате при търговците в платформа Medal. Услугата е безплатна както за активиране, така и за ползване.

За разлика от конвенционалните програми за лоялност, в Medal вие може да събирате медали от всички търговци в една сметка. Освен това може да присъедините цялото си семейство, в това число и децата, за които има специално разработен родителски контрол.

medal wallet

Услугата дава възможност медалите да се използват за почти всички стоки и услуги, които се предлагат от търговците в платформата, както и да ги използвате за ваучери. Платформата предлага възможност събраните медали да се използват и за дарения за каузите на благотворителните организации, които участват.

Платформата предлага единен курс за използване на медали – 100 медала са равни на 1 лев или 1 медал е една стотинка.

В Medal участват не само онлайн търговци, а и такива които имат физически магазини, търговци предлагащи възможност за пазаруване през мобилни приложения или с поръчка по телефона.

Когато потребителя се намира във физическа среда се идентифицира с мобилно приложение вместо с карта.

Медали могат да се събират както при пазаруване, така и при плащане на комунални сметки, отчитане на посещения във физически търговски обекти, попълване на анкета, абонамент за услуга, препоръка към приятел и т.н.

Ползването на услугата е базирано на единен потребителски профил TIDIT ID валиден за всички услуги, които предлага TIDIT.

Присъединилите се търговци в платформата може да видите тук, офертите за събиране на медали тук, а офертите за използване на медали тук.

medal wallet

Услугите за бизнес клиенти включват услугата Medal Marketing предназначена за събиране на медали и услугата Medal Sales предназначена за използване на медали. Основната цел на услугите за бизнес клиенти е да дадат възможност за управление на клиентската лоялност – задържане на съществуващи клиенти и привличане на нови. Това става чрез стимулиране на различни потребителски активности и възнаграждението им с медали.

Благотворителните организации също могат да се включат в платформата с цел да привличат средства по благотворителните си каузи, чрез използването на медали.

TIDIT предстои да стартира и две нови услуги – TIDIT Insights за анализ на потребителските профили, тяхната демография и потребителски навици, както и услугата за маркетинг комуникация TIDIT Ads.

 

За компанията

TIDIT е иновативна компания, доставчик на дигитални услуги в областта на потреблението.

Услугите на компанията имат за цел да добавят стойност в процеса на потребление, както в живота на хората, така и в дейността на бизнеса. TIDIT предлага платформа от сигурни и достъпни услуги, работещи самостоятелно или в синергия една с друга, интегрирани във всички среди – на място, онлайн, мобилна и по телефона.

Компанията постоянно развива своето портфолио от услуги за частни и бизнес клиенти, партньори, разработчици и неправителствени организации.

TIDIT се стреми да развива дигиталната индустрия и да вдъхновява предприемаческата екосистема в страната и региона по социално отговорен начин.

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *