Топ 3 iPhone 8 Слухове, които трябва да знаете

Сподели с приятели:

iPhone 8 – Очаква се Apple да стартира нов страхотен модел на iPhone тази година. Има няколко слуха изтекли от Япония от един от технологичните гиганти на пазара Cupertino, който тестваше няколко от предните модела на iPhone. Според тях Apple ще пуснат на пазара за 10-тата годишнина на iPhone нов модел заедно с моделите които трябва да излязат по план iPhone 7s и iPhone 7s Plus.
 

Слуховете сочат, че Apple ще пусне 5,8-инчов флагман телефон с OLED дисплей и без рамка, което значи че целият телефон се счита че ще е само дисплей и нищо друго, поне от предната му страна. Друг слух е че ще има безжично зареждане  и нова революционна предна 3D камера.

Ето и 3-те най-големи iPhone 8 слухове, които трябва да знаете.

iPhone 8

1. Безжично зареждане

Слуховете сочат, че iPhone 8 ще включва технологията за безжично зареждане и то на дълги разстояния.

Доклади показват, че Apple са започнали разработката на технологията за безжично зареждане за предстоящите iPhone-и. Компанията е Съобщава се наел екип от експерти в безжичното зареждане.

Business Insider съобщава, че Apple са изградили някои от компонентите за следващия iPhone в Израел. Така че, ние очакваме, че компанията може да разполага с екип от експерти в своя клон в Израел за да изгради безжична технология за зареждане за iPhone 8.

2. Извит OLED дисплей

За 10-та годишнина на iPhone се говори, че новият телефон ще разполага с извит OLED дисплей от край до край и да е сголемина 5.8-инча.

OLED дисплеите са по-добри в сравнение с традиционните LCD-та. Те предлагат по-добро съотношение на контраста, цветовете и подобрени ъгли на видимост, докато консумират по-малко енергия, отколкото LCD-тата. Също така, органичните светодиоди не изискват подсветката като при LCD.


iPhone 8

3. Камерата на iPhone 8

Бихме искали да видим по-добра камера в тазгодишното издание на iPhone. Анализатор KGI Securities Минг-Чи Куо прогнозира, че iPhone 8 ще има камера с двойна леща показани и в 5.5-инчовият iPhone 7 Plus. Според известния анализатор Apple, iPhone 8 ще включва оптична стабилизация на изображението, за широк ъгъл и за телеобектив.

В Корея икономическият DailyNews съобщи, че iPhone 8 ще има и 3D камера. Производителят на iPhone са провели разговори с LG, за да осигурят 3D камери за iPhone 8, според този вестник.

iPhone 8 ще бъде скъп телефон. Според докладите, за да закупите новият супер смартфон ще трябва да заплатите около $ 1,000.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *