Най-добрите приложения, които всяка жена трябва да има в телефона си

Сподели с приятели:

Между работата до късно вечер, йога тренировките във вторник, двата рожденни дни тази седмица и диетата, която все още се опитвате да направите, е доста трудно за забързаните в ежедневието жени, да се справят с изискванията на живота. За наша радост обаче, съществуват смартфоните! Скайп, календарите и приложенията за контакти вършат добра работа, но все още има моменти, в които си задаваме въпроса  – „Дали има приложение за това?“ Е, дами, има приложения за всичко ТОВА. Ето и списъка на най-добрите приложения, които всяка жена трябва да има в телефона си. Бонус: Всички те са на ниска цена или още по-добре – безплатни.

1. myPill®

Борите ли се непрестанно със запомняне на часовете за прием на вашите контрацептиви? myPill® е точно за вас! Това приложение ще ви гарантира, че сте защитени, доколкото е възможно, като ви напомня кога трябва да вземете своето хапче, кога трябва да насрочите среща с вашия гинеколог и кога да закупите нова опаковка хапчета, води бележки на симптомите и изчислява датата на месечния ви цикъл. Вече можете да планирате спокойно своята почивка, без да се притеснявате от неприятни изненади.

приложения


2. Nike+ Training Club

Ако има марка, която разбира от фитнес, то това е Nike. Независимо каква дейност или ниво на сложност търсите, създаденото за жени Nike+ Training Club приложение има за вас нещо, което да ви накара да станете от дивана и да влезете във форма – над 100 вида тренировки, създадени специално за вас, от най-добрите треньори на Nike.

приложения

3. Audible

Audible е идеалното приложение за жените със забързано ежедневие. Искаш да четеш, докато пътуваш за работа, изпълняваш поръчки, шофираш или просто се размотаваш из вкъщи? С Audible можеш да слушаш желаните книги, където и да си.

приложения


4. Spotify

Spotify е приложение за всеки любител на музиката. Независимо дали използвате безплатната версия или решите да преминете към платената, която предлага офлайн функции, Spotify съхранява всички любими песни, показва ти новите албуми и изпълнители и създава твой собствен плейлист.

приложения


5.  Evernote
Когато става въпрос да бъдем организирани, никое друго приложение не е по-полезно от Evernote. Приложението ви позволява да създавате списъци и бележки, идеи, to-do листи, снимки и още много, всички в рамките на една платформа. Ако някога сте мечтали за личен асистент, Evernote е отговорът на вашите желания.

 

приложения


6. Allrecipes Dinner Spinner

Dinner Spinner е едно от най-популярните приложения за храна, с общност от над 30 милиона домашни готвачи, които играят роля в подпомагане на хората, да откриват и споделят радостта от готвенето. Ако стоите пред хладилника и се чудите какво да приготвите за вечеря, може да намерите рецепта, която да приготвите с продуктите, които вече имате под ръка. Приложението ви помага да запазвате и споделяте рецепти, както и списъци за пазаруване.

приложения


7. iBody

iBody превръща вашия телефон в личен здравен и фитнес съветник. Можете да го използвате за тренировки, бягане и колоездене. Приложението следи желаното тегло и колко калории изгаряте, в съответствие с вашия холестерол и кръвно налягане. Също така имате възможност да си партнирате с други регистрирани приятели и да се мотивирате взаимно.

приложения


8. Period Tracker – Menstrual Calendar

Period Tracker е приятно и дискретно приложение за проследняване на вашия месечен цикъл, здравословно състояние, настроение и дори времето, така че може да видите как те оказват влияние на този период. Лесно може да предвидите както дните на менструация, така и овулационния период. С Period Tracker можете да общувате с други потребители и да споделяте съвети, да си водите бележки, снимки. Приложението предлага и опции за задаване на аларми за напомняне, както и парола, за защита на личните ви данни.
приложения

9. uMakeup

Приложението дава въможност на жените да видят стойността на красотата! uMakeup е платформа, където всяка една от вас може да достигне желаното от нея ниво на красота. Искате да променяте вида си в зависимост от повода и настроението си или просто да поддържате естествената си красота – тук ще намерите най-добрите съвети за красота, трикове и продукти. uMakeup има за цел да създаде лично, образователно и най-вече забавно преживяване за всички жени, които се стремят да получат дневната си доза красота. За съжаление обаче, приложението е достъпно само за iPhone.

приложения


10. bSafe

Персонална аларма за безопасност, която изпраща спешни съобщения до избрани контакти, с натискане на един бутон. Слоганът на приложението е „Никога не върви сам“. Безплатната версия позволява да създадете мрежа от „Пазители“ (до трима) които могат да отговорят на вашето спешно съобщение, а по ваш избор, един от тях ще получи телефонно обаждане. И тримата получават съобщение с вашето местоположение, посредством GPS. Ако сте застрашени можете също така да програмирате фалшиво входящо обаждане, с 6 опции за избор кога точно да започне повикването – веднага, 5 секунди, 15 секунди, 1 минута, 5 минути, 10 минути.

приложения

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *