Samsung Galaxy S8 срещу Samsung Galaxy S7: Какво е новото?

Сподели с приятели:

Какво се е променило от Samsung S7 до последното поколение Samsung Galaxy S8 ?

Galaxy S8

Samsung разкриха най-новия си флагман смартфон Galaxy S8. Galaxy S8 е един от най-атрактивните смартфони, които Samsung са създавали. Той е лъскав, футуристичен и функционален.

Той има голям екран, мощен хардуер и секси нов дизайн, но какво точно се е променило от Samsung S7?

Тази година Samsung няма да има “плосък” модел, и пуска “Едж” серията в два различни размера. Infinity дисплея е един от емблематичните модели на Samsung, така че ние сме много щастливи да видим този дизайт във водещите телефони на Samsung.

Galaxy S7 срещу Galaxy S8 дизайн

Една от най-големите разлики между S7 и S8 е дизайнът, въпреки че не е коренно различен.

За разлика от предишни години, и двата модела на S8 (обикновенният и плюс) ще използват дисплея на Infinity Edge. Samsung също са премахнали Home бутонът и са свели до минимум декоративните рамки, естествено до колкото е възможно.

Поразителнен дизайн, който прави миналогодишната реколта от флагмани остаряла визуално.

 

Galaxy S8

Сензорът за пръстов отпечатък е преместен в задната част на телефона в непосредствена близост до камерата. Това има както положителни, така и отрицателни точки, но бързо ще свикнете с него.

Samsung Galaxy S7 е с размери 142,4 х 69,6 х 7,9 mm, а Samsung Galaxy S8 е леко по-висок и по-тесен с размери 148,90 х 68 х 8mm.

И двете галаксита S7 и S8 са IP68 сертифицирани, което означава, че могат да бъдат потопени до 1,5 метра дълбочина в продължение до 30 минути.

Galaxy S7 срещу Galaxy S8 диспеи

Въпреки, че двата телефона са с приблизително еднакви размери, Galaxy S8 е 5,8-инчов дисплей (срещу 5.1 инча на S7) и Galaxy S8 Плюс разполага с 6,2-инчов дисплей (срещу 5.5 инча на S7 Edge).

Galaxy S8 и S8 + имат Quad HD + дисплей, който е с резолюция от 2960×1440 пиксела.

S8 има плътност на пикселите от 570ppi, а S8 + е с плътност на пикселите 529ppi.

Това е всъщност е малко надолу от миналагодишният S7, който имаше плътност на пикселите от 577ppi.

Galaxy S8

Новият дисплей наистина има леко странно съотношение от 18.5: 9, и това е първото мобилно устройство в света, което се заверява от UHD Алианса като Mobile HDR Premium, така че ще може да гледате HDR Netflix на вашия смартфон.

Ако не сте запознати с тези терминологии, това означава, че цветовете трябва да изглеждат по-естествени на новият Galaxy S8, отколкото на миналогодишният S7.
Galaxy S7 срещу Galaxy S8 камери

Galaxy S8

На хартия, изглежда, че Samsung не са променили нищо по задната камера. Надяваме се да получи софтуерен ъпдейт, който подобрява начина, по който изображенията се обработват.

Ще трябва да се види какво се е променило в сравнение с предишното поколение, но времето ще покаже.

Предната камера със сигурност е подобрена, Galaxy S8 има 8-мегапикселова предна камера за разлика от 5-мегапикселовата на Samsung Galaxy S7.

Galaxy S7 срещу Galaxy S8 батерия

С безпокойство можем да споделим, че Samsung Galaxy S8 има също, 3,000mAh батерия, като предшественика си Galaxy S7. Както е известно, по-голям екран се нуждае от повече енергия.

Надяваме се, че по-ефективните чипсети ще я балансират и S8 няма да има по-лош живот на батерията от S7.

Това е още едно нещо, освен задната камера, което ще трябва да се провери, да се тества и чак тогава да си правим изводите.
Galaxy S7 срещу Galaxy S8 присъдата от Pomagai.com

Според нас Samsung Galaxy S8 всъщност не е много по-различен от S7. Батерията, камерата и операционната система са еднакви.

Въпреки всичко останало обаче, този нов екран прави Galaxy S8, все едно е на светлинни години напред в сравнение с цяло старо поколение смартфони.

Искате ли да знаете повече за Samsung Galaxy S8? Напишете какво ви интересува в коментарите и ние ще се опитаме да ви помогнем

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *