Най – добрите слушалки и високоговорители за пътуване за 2017

Сподели с приятели:

По – голяма част от хората не се интересуват особено от качеството на музиката, която звучи в ушите им, докато пътуват. Много други от тях обаче определено го правят. Независимо дали става въпрос за любимите песни, които слушаме по път за почивката си извън града, или онази специална музика, която ни напомня за определено време и място, хубавите слушалки и високоговорители са от съществено значение за много хора.
Именно затова бихме искали да ви запознаем с някои от най-добрите слушалки и високоговорители за пътуване, за 2017г.

За някои от вас може да звучи глупаво, но качествения комплект слушалки е една от най-добрите инвестиции, които можете да направите.
И въпреки че можете да използвате онзи чифт слушалки, които са в комплект с телефона ви, то инвестицията в по-добри (особено такива, които изолират околния шум), със сигурност си струва.

Shure SE215

високоговорители

Shure SE215 предлагат страхотен звук на приемлива цена.

Звуковата изолация е достатъчна, за да заглуши ниски нива на фоновия шум от само себе си. На тихи места, като кафенета и празни терминали, можете да ги поставите в ушите си, без да ги включвате, просто за да блокират звуците от околната среда. Когато мястото е по-оживено – на борда на полет например, е необходимо само малко усилване на звука, за да накарате външния свят да изчезне.
Качеството на звука е много добро, като предлага дълбоки, богати тонове и подсилен бас. Така че каквато и музика да слушате, много рядко би ви се наложило да променяте настройки от своя телефон или лаптоп.
Слушалките са добре изградени и с хубав кабел, който не се преплита, а също така разполагат и с полезна малка чанта за носене и три различни размери на слушалката.

Купи от Ebay

 

AcousticSheep SleepPhones

високоговорители

AcousticSheep SleepPhones не са точно типичните слушалки за пътуване. Приличайки на лента за глава, обикновено бихте могли да видите бегачи, които ги носят. Предлагат се в 3 различни цвята. Имат плоски, вградени високоговорители от всяка страна и кабел, който излиза от задната страна.

Те са много по-удобни от тапите за уши или слушалките, особено ако ги използвате при нощно пътуване и спите с глава на една страна. Много от нормалните слушалки са твърде неудобни да се задържат в ушите ви цяла нощ. Използвайки Sleephones, ще бъдете в състояние да заспите, докато слушате музика и да не се събудите от болка в ушите, в продължение на няколко часа. Практично, Sleephones могат да се използват и като маска за очи, когато сте в светла помещение.
Може да бъде малко досадно да наместите високоговорителите точно на ушите си и тъй като нямат функция на шумоизолиране, да се наложи да усилите музиката, за да заглушите по-шумна среда. Но все пак, Sleephones са полезни, ефективни и на разумна цена. Затова за нас е удоволствие да ви ги препоръчаме, като едни от най-добрите слушалки за пътуване за 2017г.

Купи от Ebay

     Високоговорителите не са от нещата, които присъстват непременно във всеки един списък за пътуване. Те са допълнително тегло към багажа и нещо, от което не всеки се нуждае. За тези обаче, за които музиката е ключов момент от тяхното пътуване, има стотици модели, между които може да се избира, с понякога наистина големи различия помежду им. Някои от тях сме изпробвали, а много други просто проучили. Ето и тези, на които сме се спрели и с които бихме искали да ангажираме вашето внимание.

Trendwoo Pocket

високоговорители

На пазара има много малки, евтини и туристически високоговорители, които изглеждат по горе-долу еднакъв начин. TrendWoo Pocket също не е много по-различен от конкурентите си на външен вид, но притежава някои допълнителни функции, които го издигат на по-челна позиция. Той е малък и компактен, така че да се побере лесно в малка чанта или голям джоб. Здрав е и изглежда добре. Размерът и цената му не означават в никакъв случай обаче, че се характеризира с лош звук и кратък живота на батерията. Двата 5W високоговорители възпроизвеждат богати тонове и приличен бас. Така, любимата ви музика може да бъде възпроизвеждана до осем часа, преди да се наложи да търсите контакт. Не очаквайте този високоговорител да ви свърши работа за следващото ви домашно парти, но за лично ползване или в тесен кръг, той е просто чудесен.
Създаден за използване на открити пространства, Trendwoo Pocket е водоустойчив, издръжлив и надежден.

Купи от Ebay

NYNE TT

високоговорители

Качеството на звука при този високоговорител, е по-добро от на много други високоговорители за пътуване. Притежава и малки екстри, като неопренов калъф и вграден USB порт, за зареждане на вашия телефон или други приспособления. С 17W високоговорители и 10 часа живот на батерията, той може да бъде впечатляваща част от вашето оборудване.

Разбира се обаче, доброто качество си има и цена – в този случай, размерът и теглото. NYNE TT е малък за домашно ползване, но сравнително голям, когато трябва да го поставите във вашия куфар. Най-вероятно е да го използвате за пътуване или почивка, където пространството и теглото не са толкова голям проблем. Казано с други думи – ако търсите високоговорител за пътуване, с високо качество, за който можете да направите място в багажа си, тогава си струва това да бъде NYNE TT.

Купи от Ebay

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *