Слуховете за Apple iPhone 8

Сподели с приятели:
Apple iPhone 8 ще включва неръждаема стомана и задна вертикална двойна камера за VR функционалност.

iPhone 8
Слуховете твърдят, че Apple iPhone 8 ще бъде със стъкло отпред и отзад, заедно с неръждаема стомана около цялото устройство. Имаше и изтичане на схеми, които загатват за вертикално разположение на задната камера за VR функционалност.

Apple IPhone 8, десетото юбилейно издание на iPhone, се оказва, че може да има същите материали, които бяха използвани и при iPhone 4, но с нов и по-модерен дизайн. Според японския блог Macotakara, iPhone 8 ще включва неръждаема стоманена лента около външната страна на устройството, а предната и задната част ще са изцяло от стъкло. iPhone 4 и iPhone 4S излезли през 2010 г. и 2011 г. съответно използваха стъкло отпред и отзад с неръждаема стоманена лента около устройството.

Минг-Чи Куо “също беше предсказал, че следващия iPhone на Apple ще използва неръждаема стомана. Macotakara добавя, че iPhone 8 ще запази двойната камера както при iPhone 7 Plus, но тя ще е вертикално разположена.

iPhone 8
Nikkei наскоро съобщи, че от Apple са поръчали 70 милиона OLED панели от Samsung за десетото юбилейно издание на iPhone. Според повечето съобщения се смята, че следващия iPhone ще има по-тесни рамки, по-малки размери и по-голяма батерия. Не съществува яснота относно Touch ID, но Минг-Чи Куо прогнозира, че Apple ще предложи нова функционалност на iPhone 8.

Очаква се Apple да представи три модела тази година. Първите два са iPhone 7 и iPhone 7 Plus, а третият ще е изцяло нов телефон за годишнината от съждаването на iPhone.

 

 

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *