5 от най-добрите дрона на пазара през 2017

Сподели с приятели:

Епохата на дроновете е тук, но как да изберете подходящ дрон? В по-голямата си част вашите опции варират от малки, евтини, радиоуправляеми дронове, оборудвани с висококачествени камери и с различни разстояния на полета.

В тази статия са шестте дрона, които са най-подходящи за хора, готови да стигнат до небето.
DJI Phantom 4 Pro

дронове

$1,460

Дроновете на DJI са сред най-препоръчваните за сериозни пилоти, а Phantom 4 Pro е най-новият и най-великият. Сред другите подобрения Phantom 4 Pro идва с нова 20-мегапикселова камера и голям 1-инчов сензор за изображения, който е в състояние да заснема 4K видео при 60 кадъра в секунда. Както отбелязва PC Mag в прегледа си, този сензор е около четири пъти по-голям от този на повечето други дронове в своя клас. Това означава, че Phantom 4 Pro ще ви даде значително по-добри резултати – освен ако не сте готови да инвестирате няколко хиляди долара в новия си въздушен приятел.

Ако искате да спестите пари и ако за вас не е необходимо да имате най-доброто видео качество, някои от по-ранните модели Phantom също си заслужава да се разгледат. Стандартният Phantom 4, който прави 4K видео, е малко под $ 1000, а по-старата версия Phantom 3 в само за $ 400.

GoPro Karma

дронове

$1,500

За GoPro’s Karma се говореше, че има неприятен дефект, който би могъл да доведе до загуба на контрола и изпадане по време на полет, но оттогава компанията се е занимавала с проблема и не са били докладвани проблеми. Всъщност сега се препоръчва от доста хора, които казват, че това е един от най-лесно управляемите дронове.

Разбира се, той включва и GoPro HERO5 екшън камера на GoPro, която може да се използва самостоятелно или с включения в комплекта Karma Grip за снимане на ръчни кадри.

Yuneec Typhoon H

дронове

$960

Първото нещо, което ще забележите за Typhoon H на Yuneec е, че има шест ротора вместо четири, което обещава по-добра стабилност и способност да продължите да летите, ако го загубите. Но това, което е под обвивката е също толкова важно. Поради дизайна на Typhoon H, приложената камера 4K може да се завърти на 360 градуса, което ще открие възможности, които няма да намерите на други дронове в този ценови диапазон.
DJI Mavic Pro

дронове

$1,000

Ако имате нужда от доказателства за това колко напреднали дроновете в рамките на няколко кратки години, не е нужно да търсите повече. Mavic Pro на DJI е точно за вас. Той не само изглежда като излязъл от научно-фантастичен филм, но обединява възможности, които доскоро бяха запазени за далеч по-големи и по-скъпи дронове.

$ 1,000, не е евтино, но това ви купува напълно стабилизирано 4K видео (или 12-мегапикселови изображения), контролен диапазон от малко повече от четири мили, полетно време от 27 минути и скорост до 40 мили в час.

Parrot Disco FPV

дронове

$1,075

Докато повечето дронове имат четири или шест перки, те не са единственият вариант. Parrot Disco е с фиксирани крила и струва почти колкото Mavic Pro или Phantom 4 на DJI, но ще ви даде значително по-различно полетно преживяване със скорост, достигаща до 50 мили в час – да не говорим за по-дългите 45 минути полетно време.

Ще имате нужда и от повече свободно пространство за вашите полети, отколкото с дрон – особено за кацанете, за което ще ви трябва и малко практика. Също така не е най-добрият вариант, ако заснемането на видео е ваш приоритет. Въпреки че разполага с камера с разделителна способност 1080p качеството не е много добро.

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *