Светът може да бъде още по-прекрасен с тези чудесни приложения за пътуване

Сподели с приятели:Туристически агенти? Кой се нуждае от такива, когато имате смартфон.

Планирането на пътуване може да бъде доста стресиращо, но е 2017 година и имате всички необходими инструменти, за да направите Вашата ваканция неповторима. От App Store до Google Play ние сме намерили и избрали и някои от най-добрите приложения за вас, за да игбегнете стреса и да пътувате лесно и удобно за следващата ви ваканция.

Резервация и обиколка – приложения за пътуване

Намирането на най-достъпния полет и хотел, като същевременно ще знаете, че ще имате  и пари за разходки по време на вашето пътуване, може да бъде малко трудно. Разгледайте тези приложения за резервиране на полети и хотели.

Skyscanner

приложения за пътуване

Полети, хотели, коли под наем – Skyscanner прави всичко в едно. Приложението търси най-достъпните и най-добрите опции чрез своите партньори. Подобно на Google Flights, можете да видите най-евтините дати за полет през календара и също така можете да получите известие, когато цените се променят. Ако не сте сигурни къде точно искате да отидете, Skyscanner предлага категория, която ви позволява да разгледате “Топ офертите” от най-близкото летище, както и списък с дестинации на достъпни цени. Поради страхотните си опции това е нашето първо предложение от приложения за пътуване.


Kayak

приложения за пътуване

За мнозина Kayak е основно приложение за планиране на пътувания и си има основателна причина за това. Подобно на Skyscanner, Kayak търси в различни сайтове за пътуване – коли под наем, хотели и полети. Kayak често има ексклузивни оферти, които няма да намерите в други сайтове, и можете да използвате нотификациите за цените и да използвате ценовата прогноза, за да видите дали трябва да купите сега или да изчакате. Kayak също действа като плановик за пътуване, предлагайки важни детайли накратко като вашия номер за потвърждение на хотела или номера на гейта на самолета. Можете също така да получите достъп до тези данни в реално време и на други устройства, като Apple Watch.

KAYAK - Flüge & mehr
KAYAK - Flüge & mehr
Developer: KAYAK
Price: Free
Hotel Tonight

приложения за пътуване

 

Полетът ви е отложен? Полетът се е забавил ? Вие никога не знаете какво ще се случи с вашата резервация, а Hotel Tonight е надеждна услуга, която се предлага оферти в последната минута. Компанията казва, че хотелите с които работят, предлагат отстъпки за празни стаи и ще можете да резервирате за по-малко от 10 секунди. Също така получавате 24-часово обслужване на клиентите от екипа на Hotel Tonight, в случай че нещо се обърка.

Hotel Tonight
Hotel Tonight
Price: Free

Google Maps

приложения за пътуване

Google Maps е едно от най-добрите навигационни приложения. Ще намерите доста надеждни възможности за обществен транспорт в много страни и можете също да изтеглите конкретни области за офлайн употреба. (Може да прочетете Kак да използваме Google maps offline ?)

Също така можете да използвате Google Maps, за да разгледате къде са близки места като музеи или ресторанти, а от скорошната актуализация можете да проверите дали има свободни места е в реално време.

Maps - Navigation & Transit
Maps - Navigation & Transit
Developer: Google LLC
Price: Free
Citymapper

приложения за пътуване

С нарастващия списък на страните и градовете, които поддържа Citymapper е един от най-добрите инструменти за намиране и използване на обществен транспорт. Свързва се с няколко услуги за споделяне на превоз, предлага най-бързия начин да стигнете до местоназначението си и най-вече можете да проверите разписанието на метрото и времето за пътуване в офлайн режим в много градове. Можете да се абонирате за определени влакови или автобусни линии и приложението може дори да ви предупреди, когато трябва да сте на спирката или гарата.

Очаквайте прожължение с още много приложения за пътуващите хора

loading...
Сподели с приятели:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *